14:00

Kalmar/Oskarshamn

Referat: LN 70 HC - Kalmar/Oskarshamn

Period 1
Som vi har väntat på seriestarten och äntligen är den här. Vi går ut och kör precis så som vi snackat om och håller fatiskt lite grepp om Oskars/Kal. 1 utvisning för besökarna i början är det ända som verkar hända.. UTOM att Jonna klappar in en puck i mål 1-0 tid 17:12. Jubel i hela hallen där folk trängs på läktaren och alla vill ha en plats att se ifrån. Vi går till pausvila med vunnen period.

Skott LN 8 Osk/Kal 3

Period 2.
Vi snackar om vad vi bör slipa på i pausen men fokus är inte riktigt på vår sida idag.
det böljar lite i början och vi får inte riktigt till vårt spel igen
Snart har Osk/Kal kvitterat och vi har 1-1 på tavlan tid 23:44
Nu verkar det som om bussen har försvunnit ur Osk/Kals ben för nu verkar dom hitta varann.
En liten utvisning är till vår förtret men det ändrar inget på tavlan.
Däremot får dom till sitt spel igen och vi har 1-3 på tavlan. tid 32:43
Vi får kämpa oss in mot deras mål och tillslut lyckas det, Hanna gör 2-3 tid 37:45 Vackert assisterad av fröken Liljeqvist.
16 sekunder tar det och vi har 2-4 på tavlan tid 38:01.
Sen fångar Thilda upp en puck och tränger in bakom deras mål och gör en passning liknande Ryan Lash och framför mål står Jonna och klappar in puck och målvakt in i maskorna. 3-4 tid 38:13 12!! sekunder efter motståndarna.. vilken målfest.

Skott LN 6 Osk/Kal 11

Period 3

Den börjar bra men snart har vi fallit in i konstiga ovanor med resultat att 3-5 är på tavlan tid 46:07 30 sek är det tydligen dags igen där 3-6 är på tavlan tid 46:37.
Vi kämpar frenetiskt men får inte till det förrän Alavik hittar en liten svart puck framför mål " Där ska inte den vara " och tjoff 4-6 tid 49:02
Sen drar vi på oss lite utvisningar och matchtiden rinner ifrån oss. Men otroligt bra jobbat där vi återigen har en match där resultatet inte riktigt speglar matchen.